Despre mine

Dacă ar fi să descriu starea ta emoţională printr-un singur cuvânt acela ar fi BLOCAT.

Indiferent dacă eşti într-un punct în viaţa ta în care te simţi demoralizat, rătăcit sau toate par că merg pe dos, eşti unde trebuie.

Poate ţi se pare evident, dar felul în care gândeşti şi convingerile pe care le ai fac diferenţa între succes şi eşec.

Lucrez cu oameni de peste 2 ani de zile şi cea mai multă experienţă am avut-o cu oamenii care au avut genul acesta de convingeri şi comportamente :

  • Nu am încredere în mine.
  • Nu sunt suficient de bun.
  • În general sunt nehotărât şi nu iau decizii.
  • Încerc să mulţumesc pe toată lumea.
  • Sunt timid.
  • Nu îmi place de mine.
  • Nu am o părere bună despre mine.

Indiferent dacă te regăseşti într-una sau mai multe din propoziţiile de mai sus, vreau să îţi spun că :

  • Poţi face o schimbare completă în viaţa ta chiar dacă pare dificil în momentul de faţă.
  • Niciodată lucrurile nu sunt aşa de rele pe cât par şi împreună vom găsi soluţii.
  • Schimbarea începe cu tine şi în mintea ta, aşa că hai să descoperim potenţialul tău ascuns!

Numele meu este Bogdan Voicu şi te pot sprijini să îţi atingi rapid obiectivele!

Dacă sunt lucruri care te ţin în loc şi te simţi blocat ar trebui să vorbim pentru că probabil te pot ajuta mult mai repede decât crezi!

Sunt coach şi lider de echipă la cel mai mare grup de seducţie din România şi împreună cu ceilalți colegi de la artaseductiei.ro ajutăm sute de bărbaţi să relaţioneze şi să comunice mai bine cu femeile.

Am lucrat cu zeci de persoane 1 la 1 şi sute de persoane în grupuri. Oamenii care au lucrat cu mine au intrat în relaţii de cuplu, au scăpat de obiceiuri şi convingeri negative şi acum au mai multă încredere în ei şi îşi trăiesc viaţa cu claritate şi pasiune!

Acum sunt aici să te ajut şi pe tine!

Uite ce spun o mică parte din cei cu care am lucrat!

Bogdan Voicu este un om extraordinar ce reuşeşte cu multă isteţime contureze scenarii veridice ce nu le-ai conştientizat până acum ori le-ai ignorat, iar felurile în care te poate ajutasunt nelimitate. Eu am apelat la ajutorul lui pentru a lasă de ţigări, iar acum bucur a trecut un an de când am fumat ultima ţigare! Gândind în perspectivă, fi reuşit las oricum, dar cu el drumul a fost mult mai uşor şi mult mai scurt.

Am apreciat foarte mult abordarea lui Bogdan prin care te încurajează exprimi cu curaj stările interioare şi eliberezi bărbatul autentic din interior. Fiecare din noi suntem în puncte diferite în această descoperire de sine, şi probabil paşii cei mai grei ţin mai mult de dezvăţare decât de învăţare. A lucra cu Bogdan nu reprezintă doar un pas către dezvoltarea ta ca bărbat ci îţi transmite şi motivaţia continui păşeşti pe acest drum. Recomand coaching-ul cu Bogdan tuturor celor care doresc se descopere pe ei înşişi.

Am pornit colaborarea pe partea de coaching foarte sceptic dar după prima şedinţă mi-am schimbat total părerea despre abilităţile lui Bogdan. Foarte calm şi perseverent, Bogdan a identificat şi demontat nişte limitări pe care le aveam în interacţiunea cu persoanele străine. Acum, astfel de interacţiuni îmi par foarte naturale şi am ajuns să le fac ca să nu mă plictisesc atunci când aştept pe cineva. Îl recomand din tot sufletul pe Bogdan, chiar e meserie :).

Eram proaspăt burlac, iar asta mi-a afectat performanţele şi în special relaţiile cu colegii de muncă. Începusem să conștientizez şi eu asta, însă tot atunci am aflat că fosta mea prietenă începuse o altă relaţie cu cineva, iar asta m-a debusolat complet. Am apelat la Bogdan pentru că ştiam că am să pierd controlul întregii situaţii. Şedinţele cu el mi-au readus entuziasmul de a trăi, de a munci, de a citi, de a face. La birou, colegii au văzut o schimbare în mine, iar pe plan personal m-am simţit din nou liber. Bogdan, îţi mulţumesc!

I-am spus lui Bogdan ce mă deranjează şi gândindu-se puţin la cum pun accent pe ceea ce spun, mi-a zis care este greşeala pe care o fac şi mi-a dat foarte rapid o variantă de rezolvare la care eu nu m-am gândit niciodată. Ba mai mult, am fost plăcut surprins  cât de bine funcţionează sistemul lui Bogdan pe ceea ce mă deranja. Mulţumesc!

Am apelat la Bogdan într-un moment în care simţeam că m-am rătăcit, eram demoralizat şi nu aveam un obiectiv bine conturat. Ca să o spun altfel, aveam impresia că totul merge pe dos în viaţa mea şi că nu se întrevede nici o luminiţă la capătul tunelului. După ce am colaborat cu el, am reuşit să identific care erau problemele care mă ţineau pe loc, am realizat că mă sabotam singur şi am descoperit ce aveam de făcut pentru a depăşi obstacolele de care mă împiedicasem constant. În urma discuţiilor purtate într-un mediu prietenos şi confortabil, mărturisesc că am avut parte de revelaţii care mi-au schimbat complet modul de gândire. L-am simitit întotdeauna aproape de mine şi mă bucur mult că l-am cunoscut pentru că am reuşit să-mi schimb viaţă datorită lui.

Printr-un şir interesant de evenimente am ajuns la o masă cu Bogdan, făcând o şedinţă de coaching. Totul a durat cam 2 ore, timp în care am reuşit să identific cu ajutorul lui Bogdan cauzele unor blocaje care mă ţineau pe loc de mai bine de 10 ani, pe toate ariile vieţii, în ciuda a aproape 2000 de euro + luni întregi investite în dezvoltare personală (care oricum au prins extrem de bine fiind bine corelate cu sfaturile primite de la el). Dacă eşti în momentul acela în care pare că nu se leagă nimic cu toate că ai dat tot ce ai avut mai bun din tine, îţi recomand să vii la o discuţie cu Bogdan. Mai mult că sigur că vei vedea imaginea de ansamblu şi vei ştii în ce direcţie să o apuci, pentru ca lucrurile să fie aşa cum îţi doreşti. Bogdan: Nota 10 şi jos pălăria !!!

Tocmai ieşisem dintr-o relaţie şi credeam că nu o să reuşesc să mai găsesc pe nimeni, era un moment dificil pentru mine. Bogdan m-a ajutat să îmi fac o nouă prietenă într-un timp foarte scurt, acesta fiind principalul obiectiv pentru care am lucrat cu el. Ceea ce pe mine m-a ajutat a fost faptul că s-a pliat pe nevoile mele, m-a înţeles şi a structurat totul în paşi simpli foarte uşor de făcut.

Bogdan este o persoană organizată. Motiv pentru care am urmat nişte etape și am reuşit să definesc problema, să îi identific cauzele, să o analizez şi împreună am găsit soluţii. E plăcut şi eficient să colaborezi cu cineva în soluţionarea problemelor pentru că te ajută să scapi de subiectivitate şi să te orientezi spre rezultate. Bogdan m-a ajutat să îmi schimb atitudinea şi să am mai multă încredere în propriile forţe şi îi mulţumesc pentru asta!

În timp ce tu eşti preocupat să te gândeşti la ce ţi-ai propus, Bogdan vine cu manualul de instrucţiuni pentru creier. Astfel, am conştientizat că mă pierd mult în detalii, dar Bogdan era acolo cât să mă ţină pe o linie clară. El poate fi foarte atent la cealaltă persoană, şi nu numai că te simţi ascultat, dar modul în care amândoi va concentraţi pe persoana ta face să iasă la iveală gânduri la care de unul singur n-ai fi ajuns. În cele aproape 2 ore petrecute cu el am atins cote de concentrare greu de întâlnit. La sfârşit, aveam senzaţia că îmi bubuie capul de posibilităţi. Mulţumesc foarte mult pentru modul în care m-ai ajutat!

Dacă vrei să afli mai multe despre ceea ce fac....