Testimoniale

Andrei

În timp ce tu eşti preocupat să te gândeşti la ce ţi-ai propus, Bogdan vine cu manualul de instrucţiuni pentru creier. Astfel, am conştientizat că mă pierd mult în detalii, dar Bogdan era acolo cât să mă ţină pe o linie clară. El poate fi foarte atent la cealaltă persoană, şi nu numai că te simţi ascultat, dar modul în care amândoi va concentraţi pe persoana ta face să iasă la iveală gânduri la care de unul singur n-ai fi ajuns.În cele aproape 2 ore petrecute cu el am atins cote de concentrare greu de întâlnit. La sfârşit, aveam senzaţia că îmi bubuie capul de posibilităţi.

Mulţumesc foarte mult pentru modul în care m-ai ajutat!

Cecilia

Bogdan este o persoană organizată. Motiv pentru care am urmat nişte etape și am reuşit să definesc problema, să îi identific cauzele, să o analizez şi împreună am găsit soluţii. E plăcut şi eficient să colaborezi cu cineva în soluţionarea problemelor pentru că te ajută să scapi de subiectivitate şi să te orientezi spre rezultate.

Bogdan m-a ajutat să îmi schimb atitudinea şi să am mai multă încredere în propriile forţe şi îi mulţumesc pentru asta!

George

Tocmai ieşisem dintr-o relaţie şi credeam că nu o să reuşesc să mai găsesc pe nimeni, era un moment dificil pentru mine. Bogdan m-a ajutat să îmi fac o nouă prietenă într-un timp foarte scurt , acesta fiind principalul obiectiv pentru care am lucrat cu el. Ceea ce pe mine m-a ajutat a fost faptul că s-a pliat pe nevoile mele, m-a înţeles şi a structurat totul în paşi simpli foarte uşor de făcut.

Horaţiu

Printr-un şir interesant de evenimente am ajuns la o masă cu Bogdan, făcând o şedinţă de coaching. Totul a durat cam 2 ore, timp în care am reuşit să identific cu ajutorul lui Bogdan cauzele unor blocaje care mă ţineau pe loc de mai bine de 10 ani, pe toate ariile vieţii, în ciuda a aproape 2000 de euro + luni întregi investite în dezvoltare personală (care oricum au prins extrem de bine fiind bine corelate cu sfaturile primite de la el).

Dacă eşti în momentul acela în care pare că nu se leagă nimic cu toate că ai dat tot ce ai avut mai bun din tine, îţi recomand să vii la o discuţie cu Bogdan. Mai mult că sigur că vei vedea imaginea de ansamblu şi vei ştii în ce direcţie să o apuci, pentru ca lucrurile să fie aşa cum îţi doreşti.

Bogdan: Nota 10 şi jos pălăria !!!

Tudor

Am apelat la Bogdan într-un moment în care simţeam că m-am rătăcit, eram demoralizat şi nu aveam un obiectiv bine conturat. Ca să o spun altfel, aveam impresia că totul merge pe dos în viaţa mea şi că nu se întrevede nicio luminiţă la capătul tunelului.

După ce am colaborat cu el, am reuşit să identific care erau problemele care mă ţineau pe loc, am realizat că mă sabotam singur şi am descoperit ce aveam de făcut pentru a depăşi obstacolele de care mă impedicasem constant. În urmă discuţiilor purtate într-un mediu prietenos şi confortabil, mărturisesc că am avut parte de revelaţii care mi-au schimbat complet modul de gândire.

L-am simitit întotdeauna aproape de mine şi mă bucur mult că l-am cunoscut pentru că am reuşit să-mi schimb viaţă datorită lui.

Adrian

I-am spus lui Bogdan ce mă deranjează şi gândindu-se puţin la cum pun accent pe ceea ce spun, mi-a spus care este greşeala pe care o fac şi mi-a dat foarte rapid o variantă de rezolvare la care eu nu m-am gândit niciodată, ba mai mult, am fost surprins plăcut cât de bine funcţionează sistemul lui Bogdan pe ceea ce mă deranja. Mulţumesc!

Adi

Eram proaspăt burlac, iar asta mi-a afectat performanţele şi în special relaţiile cu colegii de muncă. Începusem să constentizez şi eu asta, însă tot atunci am aflat că fosta mea prietenă începuse o altă relaţie cu cineva, iar asta m-a debusolat complet. Am apelat la Bogdan pentru că ştiam că am să pierd controlul întregii situaţii. Şedinţele cu el mi-au readus entuziasmul de a trăi, de a munci, de a citi, de a face. La birou, colegii au văzut o schimbare în mine, iar pe plan personal m-am simţit din nou liber.

Bogdan, îţi mulţumesc!

Mihai

Am pornit colaborarea pe partea de coaching foarte sceptic dar după prima şedinţă mi-am schimbat total părerea despre abilităţile lui Bogdan.
Foarte calm şi perseverent, a identificat şi demontat nişte limitatri ce le aveam în interacţiunea cu persoanele străine iar acum astfel de interacţiuni îmi par foarte naturale, şi am ajuns să le fac să nu mă plictisesc atunci când aştept pe cineva.

Îl recomand din tot sufletul pe Bogdan, chiar e meserie :).

Vlad

Am apreciat foarte mult abordarea lui Bogdan prin care te încurajează să exprimi cu curaj stările interioare şi să eliberezi bărbatul autentic din interior.

Fiecare din noi suntem în puncte diferite în această descoperire de sine, şi probabil că paşii cei mai grei ţin mai mult de dezvăţare decât de învăţare.

A lucra cu Bogdan nu reprezintă doar un pas către dezvoltarea ta ca bărbat ci îţi transmite şi motivaţia să continui să păşeşti pe acest drum.

Recomand coaching-ul cu Bogdan tuturor celor care doresc să se descopere pe ei înşişi.

Ionut

Bogdan Voicu este un om extraordinar ce reuşeşte cu multă isteţime să contureze scenarii veridice ce nu le-ai conştientizat până acum ori le-ai ignorat, iar felurile în care te poate ajuta sunt nelimitate.
Eu am apelat la ajutorul lui pentru a mă lasă de ţigări, iar acum mă bucur că a trecut un an de când am fumat ultima ţigare!
Gândind în perspectivă, aş fi reuşit să mă las oricum, dar cu el drumul a fost mult mai uşor şi mult mai scurt.